Money, money, money!

Cash is King heter det ju, och sanningen är att i dagens samhälle så stämmer det påståendet. Har du pengar så är det bara din fantasi som sätter gränser. Men hur ska man göra för att ens kontos saldo skall överskrida studiebidragets summa a lá 1050(?) kronor? Livetsproblem.blogg.se har några tips som kan föra er över bron, må vara för ett kort ögonblick men vadå?, till livets goda sida!

Alt. 1 - Plötsligt händer det! En slogan som verkligen borde ändras till "Plötsligt händer det, men med största sannolikhet gäller det inte dig". Men man måste våga för att vinna och en dag kanske det är din tur att vinna 25000 kronor i månaden, i 25 år (vilket blir en vinst på plus minus 100 kr i och med alla pengar du spenderat på att köpa trisslotter fram tills den dagen du köpt den vinnande lotten)

Alt. 2
- Gifta sig rik! En beprövad variant vars största framgångar pikade någon gång i mitten av 90-talet. Hur man går till väga:

Steg 1: Leta upp en gammal riking!
Steg 2: Slingra dig in i dennes familj, vanligast genom giftermål.
Steg 3: Se till att du hamnar på testamentet
Steg 4: Vänta till personen kolnar!
Steg 5: Success!


Notera att detta är lite utav ett uthållighetstest samt ett test där du måste ta fram din artistiska sida och spela tillräckligt god teater för att lura rikingen!

Alt. 3
- Råna en bank! Av alla tips ni kommer att få från oss på Livetsproblem.blogg.se så är denna garanterat den sämsta. OM ni mot förmodan använder er av detta tips så är vi på Livetsproblem.blogg.se inte ansvariga för påföljderna av erat handlande enligt §1i det finstilta. Däremot om ni lyckas med detta, får ni gärna gärna kontakta oss och beskriva tillvägagångssättet så att vi kan sätta ut det som ett tips för framtida bankrånare som kan behöva en liten knuff för att utföra sina planer. Tack på förhand!

Alt. 4 - Skaffa ett välbetalande jobb!
Må vara klyschigt, men det är hittils i historien det mest lyckade sättet att tjäna pengar utan att få några nämnvärda konsekvenser. Svåra efterföljder kan vara att du jobbar för mycket och förlorar dina nära och kära i och med att jobbet tar så stor plats. Men med pengar så kan du skafa nya vänner och en ny familj utan problem! Kräver dock hårt arbete över en lång tidsperiod. Det är även till din fördel om du har föräldrar som är duktiga på att leva ut sina misslyckade liv genom dig..

Alt. 5 - Försäkringspengar! Här kan det vara bra att tänka igenom innan man handlar. för att få ut så mycket pengar som möjligt genom detta krävs det en stor offring från din sida. Säg farväl till den kroppsdelen du valt, helst så viktigt som möjigt tex. ryggmärg, könsorgan, näsa eller öga (Tips i tipset!: Det är smart att ta något som du har en dubbel uppsättning av, tex njure, lunga eller öga som i exemplet innan) och säg hej till ett ekonomiskt oberoende liv i max 2 år!

Ni kommer att tacka oss en vacker dag!

Kommentarer
Postat av: henrietta

hahahahahaha skönt blogg! skall absolut fortsättas läsas!

2009-02-23 @ 00:07:14
URL: http://sundust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0