Män, pen.. ..män, män...

Var hälsade kära problemhavare!

I det förra inlägget fick ni ett litet smakprov på en i redaktionens kunskaper gällandes det tvåbenta problemet; kvinnan! En studie som vi vet att ni utnyttjat då de tycks ha blivit ett högst aktuellt globalt problem.. Men nog om politik! Än en gång räddar vi dagen, och det gör vi mer än gärna om!

Idag nämner vi fem sätt som kan hjälpa dig att förstå det manliga könet! Ett problem som egentligen de flesta redan har facit i hand på och som inte behövs upprepas. Men för dig som är obegåvad nog att inte redan äga dessa kunskaper kommer nu en skriftlig redogörelse för hur peni.. ehm.. mannen fungerar!


Fakta 1: Mannen är unik på så sätt att han har två hjärnor. En hjärna finns innanför pannbenet och den andra håller till i området där benen börjar. Anatomiskt sätt är den översta av hjärnorna större (på de flesta) men rent beslutsmässigt sätt så delar dessa hjärnor på uppgiften. Studier indikerar att alkoholförtäring minskar den övre hjärnans effektivitet vilket i svåra fall kan leda till totaldominans av den nedre hjärnan. Ett varningens ord!: Detta har i många fall varit skadligt för både den utsatte mannen och folket i omgivningen, så var på er vakt om ni har en i närheten.

Fakta 2: Mannen har två stycken lillhjärnor. Den ena finns i bakhuvudet och styr främst kroppens kordination och hållning medan den andre, som egentligen redan är ett organ vilket styr matspjälkningsfunktionen, finns i magen och är dessutom är magen. För mannen styrs av väldigt simpla saker och en central del i mannens funktion,  beteende och handlingar beror på om han äter eller inte. Vad han äter är mindre viktigt så länge det finns mat tillgängligt vid bestämda tidpunkter på dagen.

Fakta 3: En man glömmer alltid! Trots den dubbla upplagan av hjärnor så tycks män inte ha den där biten som håller kvar viktiga saker som kvinnan vill att han ska komma ihåg. Varför det är så vet ingen men jag tror att det beror på flera tusen års evolution och inlärning. Dvs kvinnor var pain in the ass redan för flera millenium sedan och mannen lärde sig snabbt att stänga ute det mesta.

Fakta 4: Alltid redo! Att männen har en större sexualdrift än kvinnan är ett faktum. Hur stort vet vi inte, men om en man får erbjudandet att ha samlag med en kvinna är det högst otroligt, näst intill omöjligt att han tackar nej. Såvida kvinnan inte är av den värstaste av värsta sorten.

Fakta 5: Sport! Mannens motsvarighet till kvinnans mensperiod. Men istället för att vara koncentrerat på en följd av några dagar per månad, så är mannens utspridd på 1-2 gånger per vecka. Det må låta krävande men detta är egentligen det enda som mannen kräver bortsett från sex, mat, öl.. bilar.. mer sex.. porr.. och mer mat och kanske matsex. Därför är det någonting kvinnan borde ha förstående över. Tips i tipset för att bäst handskas med sin man under dessa tider är:

  1. Förbered alltid genom att ha en tv-tablå hemma med veckans viktigaste matcher och anpassa sedan dina tv-kvällar efter dessa.
  2. Ha alltid skafferiet fyllt med diverse snacks och kylen fylld med diverse brygder han gillar under de dagar då en match visas.
  3. Konversera helst inte medan han tittar på matchen. Gör fel lag mål under tiden som du pratar kan det helt plötsligt vara ditt fel (nej det finns ingen logik) och en skilsmässa/avslut/uppehåll är att vänta i värsta scenario (dvs. om detta sker under en champions league-final eller vm-final).
  4. Under stora sportevenemang såsom fotbolls-vm får du stå ut med att det kommer att finnas massvis med folk i form av hans vänner, i ditt hem. Dessutom kommer han att vara onårbar under tiden evenemanget hålls. Ha tålamod och tvätta honom medan han sover om han inte duschar (lättast att skrubba med en svamp eller tandborste).
Mannen är likt en rak motorväg! Rak och simpel.

Ni kommer tacka oss en dag!

Kvinnor, kvinnor, kvinnor...

Godeftermiddag kära problemhavare!

Detta inlägg är lite som en överlevnadsguide skulle jag nästan vilja säga. Ett snäpp närmare till att förstå sig på den mest underliga varelsen som har satt sin fot på denna jord..

nämligen Kvinnan!

Kvinnan kan vara något av det svåraste att förstå sig på, ena stunden är de glada men en liten grej kan göra att kvinnan blir rosenrasande och går inte att resonera med. Jag har själv levt med kvinnor omkring mig, studerat dem i över 19 år och jag börjar se ett mönster.

Jag tänkte dra upp fem punkter fakta om kvinnan för att göra det lättare för dig att förstå kvinnan. Dessa stämmer in på de flesta kvinnor, stämmer det inte det på din kvinna kan du skatta dig lycklig!

Fakta 1 -
Kläm inte på kvinnans mage! Ingen kvinna gillar att känna sig tjock, deras kroppsmassa hör ihop med deras självförtroende. Så kalla henne inte för tjockis, inte ens på skoj! Får du en kvinna att känna sig fet så är chansen att du får se henne naken lika med noll..

Fakta 2 - Kvinnor har tusen komplex! Hur ofta har man inte hört "Min rumpa är för liten, mina lår är för stora, min västra lilltå är större än den högra..". Att höra alla dessa komplex är nästan som tortyr (för den som lyssnar), de tar aldrig slut. Det du gör i detta läge är att förneka kvinnans komplex "Nej din rumpa är perfekt, jag tycker att dina lår är jättevackra, din lilltå är lika stor som den andra du måste ha mätt fel!". MEN kör inte med "Nej din rumpa är inteför liten den är ju mer åt det större hållet, din lår är ju jättesmala, det gör inget om din västa tå är större" det gör att du ger kvinnan nya komplex och att hon kommer att komma ihåg detta flera år fram över!

Fakta 3 - Har lite med fakta två att göra. En kvinna glömmer aldrig.. Allt fel du har sagt, alla misstag du har gjort, ALLT som du har glömt och vill att kvinnan ska glömma, har kvinnan lagrat i en speciell del av sin hjärna. Antar att den delen enbart finns för att jävlas?

Fakta 4 - En kvinna måste få uppmärksamhet ca 20 timmar av dygnet. annars tror kvinnan att du inte älskar henne, att du har glömt bort henne eller att du har hittat någon annan. Tyvärr finns det ingen logisk förklaring till detta..

Fakta 5 - Den som inte har koll på att kvinnor har mens 1 gång i månaden (om den är regelbunden dvs) har grävt sin egna grav... Kvinnor är monster 1 gång i månaden! För att minska risken för raseriutbrott har jag gjort en hurmanöverlevermonsterveckan-lista
  1. Ha choklad hemma!
  2. Ifrågasätt inte kvinnans cravings
  3. Alvedon, en kvinna utan smärta är en glad kvinna
  4. Kvinnan kommer gråta för ingenting men påpeka det inte, om du inte vill att hon ska gråta mer..
  5. Se till att ha mycket film hemma så att kvinnan är sysselsatt
  6. Ta ingenting kvinnan säger personligt, kvinnan är en helt annan person
Sen beror det mycket på från kvinna till kvinna men listan underlättar förde flesta.



Ni kommer tacka oss en dag!

RSS 2.0