Oh no!

Hej alla problemhavare!

Idag är det dags att ta upp något som de flesta av alla skolungdomar fruktar. Något så hemsk att du seriöst börjar tänka att Skåne kanske vore ett alternativ att flytta till? Eller hade ruktet spridit sig? Kanske flytta till en annan kontinent vore ett bättre alternativ?  Mardrömmen - att tappa brickan i matan!

Lugn alla där ute hjälpen är här. Brickan är tappad så det finns inget vi kan göra åt det, men här kommer 5 tips om hur du gör det bästa av situationen.

Alt. 1  -  Förhoppningsvis står det är mindre och yngkligare person vid dig. Så när alla vänder sig om för att titta efter vem som tappat brickan utbrister du "Men lilla vännen, gick det bra? Ska jag hjälpa dig ta upp det. Brickor kan vara trixiga grejer." Alltså skyll på någon annan! På så sätt ser du ut som en godhjärtad person. Se dock till att personen bredvid dig inte har en bricka i handen. annars kan det se lite mysko ut..

Alt. 2  -  Alla i matan har fattat att det var du som som tappade brickan. Låtsas att du slängde brickan i golvet, ta ett djupt andetag och skrik bestämt och ilsket,  "Det här är för den dåliga maten vi får här i matan, vi elever förtjänar bättre!! Allt vårt arbete och slit vi lägger ner i den här skolan och vad får vi? Ruttna Potatisar!" Sen håller du ett långt tal om bättre mat till eleverna. Du får det att se inövat ut och att "tappa" brickan var meningen.

Alt. 3  -  Peka mot utgången och låtas att den skyldige sprang ifrån "brottsplatsen". Ganska smidigt om du inte får ut några ord.

Alt. 4  -  Sätt på charmen och säg något i stil med "Ojdå, det där var en hal rackare!" med ett leende på läpparna. Vem gillar inte ett charmtroll? 

Alt. 5  -  Du smiter själv från brottsplatsen. Du låstas som att det där hände inte nyss och bara går ute från matsalen. Se bara till att mattanterna inte ser dig. Annars hamnar du på mattanternas WANTED-list och ditt liv blir ett levande helvete..

Ni kommer tacka oss en dag!


Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAH

2009-05-31 @ 22:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0