Män, pen.. ..män, män...

Var hälsade kära problemhavare!

I det förra inlägget fick ni ett litet smakprov på en i redaktionens kunskaper gällandes det tvåbenta problemet; kvinnan! En studie som vi vet att ni utnyttjat då de tycks ha blivit ett högst aktuellt globalt problem.. Men nog om politik! Än en gång räddar vi dagen, och det gör vi mer än gärna om!

Idag nämner vi fem sätt som kan hjälpa dig att förstå det manliga könet! Ett problem som egentligen de flesta redan har facit i hand på och som inte behövs upprepas. Men för dig som är obegåvad nog att inte redan äga dessa kunskaper kommer nu en skriftlig redogörelse för hur peni.. ehm.. mannen fungerar!


Fakta 1: Mannen är unik på så sätt att han har två hjärnor. En hjärna finns innanför pannbenet och den andra håller till i området där benen börjar. Anatomiskt sätt är den översta av hjärnorna större (på de flesta) men rent beslutsmässigt sätt så delar dessa hjärnor på uppgiften. Studier indikerar att alkoholförtäring minskar den övre hjärnans effektivitet vilket i svåra fall kan leda till totaldominans av den nedre hjärnan. Ett varningens ord!: Detta har i många fall varit skadligt för både den utsatte mannen och folket i omgivningen, så var på er vakt om ni har en i närheten.

Fakta 2: Mannen har två stycken lillhjärnor. Den ena finns i bakhuvudet och styr främst kroppens kordination och hållning medan den andre, som egentligen redan är ett organ vilket styr matspjälkningsfunktionen, finns i magen och är dessutom är magen. För mannen styrs av väldigt simpla saker och en central del i mannens funktion,  beteende och handlingar beror på om han äter eller inte. Vad han äter är mindre viktigt så länge det finns mat tillgängligt vid bestämda tidpunkter på dagen.

Fakta 3: En man glömmer alltid! Trots den dubbla upplagan av hjärnor så tycks män inte ha den där biten som håller kvar viktiga saker som kvinnan vill att han ska komma ihåg. Varför det är så vet ingen men jag tror att det beror på flera tusen års evolution och inlärning. Dvs kvinnor var pain in the ass redan för flera millenium sedan och mannen lärde sig snabbt att stänga ute det mesta.

Fakta 4: Alltid redo! Att männen har en större sexualdrift än kvinnan är ett faktum. Hur stort vet vi inte, men om en man får erbjudandet att ha samlag med en kvinna är det högst otroligt, näst intill omöjligt att han tackar nej. Såvida kvinnan inte är av den värstaste av värsta sorten.

Fakta 5: Sport! Mannens motsvarighet till kvinnans mensperiod. Men istället för att vara koncentrerat på en följd av några dagar per månad, så är mannens utspridd på 1-2 gånger per vecka. Det må låta krävande men detta är egentligen det enda som mannen kräver bortsett från sex, mat, öl.. bilar.. mer sex.. porr.. och mer mat och kanske matsex. Därför är det någonting kvinnan borde ha förstående över. Tips i tipset för att bäst handskas med sin man under dessa tider är:

  1. Förbered alltid genom att ha en tv-tablå hemma med veckans viktigaste matcher och anpassa sedan dina tv-kvällar efter dessa.
  2. Ha alltid skafferiet fyllt med diverse snacks och kylen fylld med diverse brygder han gillar under de dagar då en match visas.
  3. Konversera helst inte medan han tittar på matchen. Gör fel lag mål under tiden som du pratar kan det helt plötsligt vara ditt fel (nej det finns ingen logik) och en skilsmässa/avslut/uppehåll är att vänta i värsta scenario (dvs. om detta sker under en champions league-final eller vm-final).
  4. Under stora sportevenemang såsom fotbolls-vm får du stå ut med att det kommer att finnas massvis med folk i form av hans vänner, i ditt hem. Dessutom kommer han att vara onårbar under tiden evenemanget hålls. Ha tålamod och tvätta honom medan han sover om han inte duschar (lättast att skrubba med en svamp eller tandborste).
Mannen är likt en rak motorväg! Rak och simpel.

Ni kommer tacka oss en dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0